Kemp Loadmaster

Applicaties spelen tegenwoordig een grotere rol dan ooit binnen organisaties. Gebruikers werken vanaf meerdere locaties, veelal met eigen devices en zijn afhankelijk van beschikbaarheid en performance van de applicaties die worden aangeboden vanuit uw eigen datacenter of cloud diensten.

De ICT afdeling dient deze beschikbaarheid en performance steeds sneller beschikbaar te kunnen maken en tegelijk de toegang veilig te kunnen houden

Kemp LoadMaster loadbalancers ondersteunen een breed scala van web en productivity applicaties van alle toonaangevende leveranciers, waaronder Microsoft, VMWare, Oracle en IBM. Daarnaast biedt de LoadMaster ook een hoge beschikbaarheid en traffic acceleration voor custom .NET-applicaties en web services gebouwd op IIS, Apache en andere web-platformen.

De Kemp LoadMaster kan geïmplementeerd worden als een appliance, een virtuele machine in de cloud of op bare metal en ondersteund cluster en geo-site failover.

De sizing tool voor Kemp LoadMaster loadbalancers bieden een goed uitgangspunt voor het sizen van de oplossing. Het gaat uit van gemiddelde waarden gebaseerd op ervaringen bij onze klanten wereldwijd.