Identity management

TMDi levert sinds jaar en dag Identity Management producten en oplossingen aan haar klanten. Wij werken met Identity Management (IDM) van Micro Focus en Microsoft Identity Management (MIM). Onze aanpak is gericht op een zo voorspelbaar en efficiënt mogelijk werkende Identity Management oplossing. Daarom bieden wij een pakket standaard oplossingen tegen vaste prijzen. Voor specifieke vragen kan dit worden aangevuld met maatwerk.

On- & Offboarding
Het basis concept van On- & Offboarding is dat identiteiten vanuit een bronsysteem automatisch worden aangemaakt en verwerkt in afnemende systemen. Ons portfolio standaard koppelingen wordt doorlopend uitgebreid met nieuwe producten. Deze koppelingen worden aangeboden voor een vaste prijs met duidelijke afspraken over het op te leveren resultaat. Eventuele maatwerk uitbreidingen worden vooraf besproken, vastgelegd en na akkoord uitgevoerd.

OTAP
Binnen Identity Management projecten is het essentieel om goed te testen voordat u het systeem in uw live omgeving in gebruik neemt. Onze oplossingen doorlopen altijd de fasen Ontwikkeling, Test en Acceptatie voordat ze naar Productie gaan.

Ontwikkeling gebeurt in de omgeving van TMDi. Het eventuele maatwerkdeel wat specifiek is voor uw organisatie wordt toegevoegd aan onze standaard producten.

Testen worden uitgevoerd in een kopie van uw omgeving waardoor wij verschillende aspecten kunnen testen. In deze fase wordt u betrokken, zodat het eindresultaat aansluit bij uw verwachtingen.

Acceptatie is een uitgebreide test in een kopie van de productieomgeving. De output van het product wordt nauwkeurig beoordeeld, waarna een Go wordt gegeven.

Productie is de laatste fase van het project. Nadat alle facetten uitgebreid zijn getest en goedgekeurd wordt het Identity Management systeem gezamenlijk in productie genomen.

Uitbreidingen
Uitbreidingen op uw Identity Management systeem zijn altijd mogelijk. U ontvangt vooraf een duidelijke offerte met een vaste of variabele prijs. Bij een variabele prijs zijn we duidelijk over hetgeen wij binnen budget opleveren en waar wij verwachten dat de variabele punten impact kunnen hebben op het budget en de doorlooptijd.

Ondersteuning
Om uw Identity Management systeem up-to-date te houden, in te kunnen spelen op veranderingen en voor hulp bij escalaties kunt u bij TMDi een ondersteuningsovereenkomst sluiten. Binnen deze overeenkomst bieden wij ondersteuning via telefoon, e-mail en op locatie op elk gewenst moment.