Mail migraties

Een e-mail migratie is vaak een hoofdpijndossier. Hoe gaan we om met archieven, agenda’s, taken? Hoe komen gedeelde agenda’s weer tot leven en wordt alle e-mail wel meegenomen? Staat uw e-mail op uw eigen servers of reeds in de Cloud? En zo ja, welke Cloud? TMDi is gespecialiseerd in e-mail migraties en upgrades. Of u nu op uw eigen servers wilt werken of naar de Cloud wil migreren, voor TMDi is dit ervaring. Zelfs van Cloud A naar Cloud B migraties zijn voor ons gesneden koek.

Het verhuizen van e-mail van eigen servers naar een Cloud oplossing is voor veel organisaties een zorg. Is onze data veilig? Kan er een back-up worden gemaakt? Hoe managen wij straks onze gebruikers in de Cloud?

bigstock--124618880

TMDi is als Microsoft Silver partner de aangewezen partij om uw e-mail naar Office 365 te migreren. TMDi biedt met haar oplossingen een simpele overgang naar de Cloud. Wij inventariseren de huidige omgeving en de behoeftes. Maken een ontwerp en voeren deze na goedkeuring uit. TMDi werkt tegen een vaste prijs. Wilt u meer weten, dan informeren wij u graag verder.