Security

Natuurlijk onderkent u het belang van beveiliging van uw ICT-omgeving! Maar is uw systeem wel 100% veilig? Heeft u volledige controle over wie wat wanneer doet – en zou mogen doen? TMDi helpt u graag bij het in beeld brengen van de eventuele pijnpunten en biedt u vervolgens solide security oplossingen.

Securityproducten
TMDi heeft jarenlange ervaring met het beveiligen van netwerken, zowel aan de rand van het netwerk met behulp van firewalls, tokens, VPN en SSL als in het netwerk met serverbeveiliging, werkstationbeveiliging, virusscanners en andere componenten.

Identity & Access Management
TMDi levert Identity & Access Management oplossingen die de basis vormen voor een veilige onderneming. De centrale vraag hierbij is: wie mag wat wanneer doen? Bij organisaties die veel applicaties gebruiken, wordt dit al snel een complex en vrijwel onbeheersbaar probleem.

Een SIEM systeem werkt op basis van een centrale directory waarin de identiteit van medewerkers wordt geverifieerd en de toegangsrechten tot applicaties worden toegekend. Hierdoor wordt zelfs in een hybride (Novell, Microsoft en/of web based) omgeving Single Sign On mogelijk: het gebruiken van 1 gebruikersnaam en wachtwoord voor alle applicaties.
Naast meer controle biedt dit ook meer inzicht: u kunt altijd herleiden welke acties medewerkers binnen specifieke applicaties hebben gedaan. Met een SIEM oplossing van TMDi beheert u het volledige proces van toegangsrechten voor medewerkers, van inhuur tot en met uitdiensttreding.

Logging
Steeds meer organisaties moeten aantonen dat zij zorgvuldig met hun gegevens omgaan en dat procedures om de veiligheid te garanderen, worden nageleefd. Het kwaliteitscontrolesysteem Sentinel geeft deze garanties en ontdekt problemen die door andere oplossingen niet worden gedetecteerd.

De belangrijkste functies van Sentinel:
– Logging: het stelselmatig vastleggen van activiteiten binnen uw ICT systemen
– Rapportages en de toegangscontrole daarop
– Analyse in geval van onderzoek
– Bewaking van de integriteit van documenten
TMDi is een van de weinige bedrijven die de kennis heeft om dit geavanceerde systeem te kunnen implementeren. TMDi beschikt met Dennis Dirks zelfs over een van de weinige docenten in EMEA (Europe, Middle East & Africa) die door Novell geaccrediteerd zijn om de Advanced Technical Training voor Sentinel te verzorgen