Over ons

TMDi is een onafhankelijke, gespecialiseerde ICT dienstverlener. Sinds de oprichting in 1999 levert het bedrijf high end ICT services en oplossingen aan middelgrote en grote opdrachtgevers in onder andere de zorg, overheid, industrie en het onderwijs.

 

Onze gecertificeerde medewerkers zijn gespecialiseerd in Identity Management, Office 365, consultancy, migraties, beheer en support en security. De professionals van TMDi hebben jarenlange ervaring in verschillende ICT domeinen en zijn zowel consultant als docent binnen hun vakgebied. Dit garandeert dat wij altijd in staat zijn om de juiste ondersteuning te bieden waar u die nodig heeft.

 

Door strategische partnerships met onder andere Microsoft (Silver Partner) en Micro Focus (Platinum Partner) is TMDi in staat continu voorop te blijven lopen op het gebied van technologische innovatie. Daarnaast implementeren en ondersteunen wij ons eigen product IDentacle (fixed price Identity Management oplossing).

 

Specialismen
Mail migraties, Directory Services, Identity Management, Office 365, Exchange, Identity Tracking, Security, consultancy, support