010 798 7000 info@tmdi.nl

RedSpider Identity Management

Onderwijsinstellingen hebben te maken met een grote toe- en uitstroom van leerlingen en medewerkers. Privacy, gebruikersrechten en -rollen en het beheer van nieuwe accounts worden een steeds belangrijker onderdeel van Identity Access Management. Een efficiënte koppeling tussen de schooladministratie en het Identity Management systeem blijkt in de praktijk vaak lastig.

Hét Identity Management Systeem voor het onderwijs

RedSpider Next Generation is een Identity Management oplossing, speciaal ontwikkeld voor en door het onderwijs. Met deze oplossing kan eenvoudig informatie uit bronsystemen ontsloten worden en gekoppeld worden naar afnemende systemen. RedSpider Next Generation bevat standaard alle koppelingen met de meest gebruikte systemen, zoals leerling-informatiesystemen en personeelssystemen, directories, e-mail en leeromgevingen.

Grip op accountbeheer

Doordat user accounts met RedSpider Next Generation eenvoudig en automatisch aangemaakt worden, neemt de kans op fouten af. Accounts van oud-leerlingen of ex-medewerkers worden direct geactiveerd, zodat zij geen toegang meer hebben tot vertrouwelijke gegevens. Hierdoor houdt u grip op het beheer van identiteiten.

RedSpider vereniging

RedSpider Next Generation is ontwikkeld in opdracht van de gebruikersvereniging RedSpider. De aangesloten leden krijgen toegang tot een grote IDM driver database, waardoor identity koppelingen met onderwijssoftware mogelijk worden gemaakt.

Zelf het voordeel ervaren?

Neem dan contact met ons op. Wij inventariseren de wensen van uw organisatie en bieden onze diensten op maat aan, met een duidelijk inzicht in de kosten en de te behalen doelen.