+31 317 799 843 info@tmdi.nl

RedSpider Identity Management

TMDi blijft platform RedSpider Next Generation ondersteunen

Een efficiënte koppeling tussen de schooladministratie en het Identity Management systeem blijkt in de praktijk vaak lastig. RedSpider Next Generation is een Identity Management oplossing dat speciaal is ontwikkeld voor en door het onderwijs. Met deze oplossing kan eenvoudig informatie uit bronsystemen ontsloten worden en gekoppeld worden naar afnemende systemen.

RedSpider Next Generation is ontwikkeld in opdracht van de gebruikersvereniging RedSpider. Deze vereniging bestaat inmiddels niet meer, maar TMDi ondersteunt het platform nog steeds en draagt actief bij aan de ontwikkeling van RedSpider Next Generation.

Grip op accountbeheer

RedSpider Next Generation bevat standaard alle koppelingen met de meest gebruikte systemen, zoals leerling-informatiesystemen en personeelssystemen, directories, e-mail en leeromgevingen. Doordat user accounts met RedSpider Next Generation eenvoudig en automatisch aangemaakt worden, neemt de kans op fouten af. Accounts van oud-leerlingen of ex-medewerkers worden direct geactiveerd, zodat zij geen toegang meer hebben tot vertrouwelijke gegevens. Hierdoor houdt u grip op het beheer van identiteiten.

Zelf het voordeel ervaren?

Neem dan contact met ons op. Wij inventariseren de wensen van uw organisatie en bieden onze diensten op maat aan, met een duidelijk inzicht in de kosten en de te behalen doelen.