+31 341 4343 17 info@tmdi.nl

RedSpider Identity Management

Een goede relatie met klanten en leveranciers is een must voor elke onderneming. Naast ons eigen identity management product IDentacle is TMDi implementatiepartner van de Red Spider vereniging.

De Red Spider vereniging levert IDM oplossingen voor het onderwijs. De aangesloten leden krijgen toegang tot een grote IDM driver database, waardoor identity koppelingen met onderwijssoftware mogelijk worden gemaakt.
Dit brengt voor leveranciers zoals TMDi een derde partij in beeld. Deze partijen zijn noch klanten, noch leveranciers. Software leveranciers van het onderwijs, zijn echter wel een spil in het web om tot een succesvolle IDM implementatie te komen.

TMDi heeft een uitstekende relatie met veel leveranciers van onderwijssoftware en is elke dag hard aan het werk om deze relaties te versterken en uit te breiden. Hierdoor krijgen wij in een vroeg stadium belangrijke informatie waarop wij onze dienstverlening kunnen aanpassen. Of het nu om een database aanpassing gaat of om een verandering in de webservice, zonder deze informatie komen IDM oplossingen zoals Red Spider al snel tot stilstand.

Als supportorganisatie zit dienstverlening in ons DNA, deze uitstekende verhouding met onderwijssoftware leveranciers helpt TMDi bij het versterken van haar dienstverlening.

Benieuwd naar onze aanpak? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wim Timmer w.timmer@tmdi.nl

TMDi