+31 317 799 843 info@tmdi.nl

Inzichtelijke rapportages

Een veilige ICT-omgeving is cruciaal. Het aantonen hiervan blijkt in de praktijk echter vaak lastig. Zeker met de komst van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is het voor organisaties noodzakelijk om na te denken over een passende beveiliging van, en toegang tot persoonsgegevens. Hierbij is het belangrijk om informatie en data op elk gewenst moment transparant en beschikbaar te kunnen maken.

Inzicht geeft controle

Veel organisatie hebben geen volledige controle over wie wat wanneer doet – en zou mogen doen?  Om je inzicht te geven, biedt iDentacle drie categorieën rapportages.

  1. Rapportages voor algemene doeleinden
    Deze rapportage zijn geschikt om een overzicht te krijgen van wat er zoal in de identity vault staat. Aantallen leerlingen per groep enzovoort
  2. Dashboarding
    Deze rapportages zijn geschikt om een status overzicht te krijgen van de status van de huidige identity vault. Lopen alle processen? Zijn er fouten opgetreden, zo ja, waar?
  3. Logging
    Deze rapportage is voor geschikt voor intern gebruik bij TMDi om de processen tot in detail te kunnen volgen.

Zero ID tracking oplossing!

Heb jij volledige controle over wie wat wanneer doet – en zou mogen doen? Met onze Zero ID tracking oplossing heb je op elk moment inzicht in de huidige status van jouw systemen en kun je eenvoudig zoeken in alle log informatie. Door overzichtelijke rapportages krijg je inzicht in netwerk gerelateerde gegevens, databasesystemen, maar ook in bijvoorbeeld failed logins van administrator accounts of geblokkeerde accounts. Door deze informatie te automatiseren zorg je ervoor dat de juiste personen de juiste informatie ontvangen, op het juiste moment. 

Security Intelligence

Door slim om te gaan met data is onze oplossing in staat om gevaarlijke of ongewenste situaties te detecteren en hiervan een melding te maken. Ook afwijkingen van ‘normaal’ gedrag worden gerapporteerd. Je krijgt bijvoorbeeld een melding wanneer er op een bepaald moment veel meer of minder mensen dan normaal ingelogd zijn op uw systeem. Zo beschik je over actuele, belangrijke informatie en kun je – indien nodig – actie ondernemen. Elimineer risico’s en wees verzekerd van een veilig systeem dankzij onze Zero ID tracking oplossing.

gerelateerde oplossingen

IDENTITY MANAGEMENT

Grip op de digitale identiteit van uw medewerkers

SECURITY

Maximale beveiliging van uw gehele IT omgeving