010 798 7000 info@tmdi.nl

Inzichtelijke rapportages

Een veilige ICT omgeving is cruciaal. Het aantonen hiervan blijkt in de praktijk echter vaak lastig. Zeker met de komst van de Algemene Verordening Gegevensbescherming is het voor organisaties noodzakelijk om na te denken over een passende beveiliging van, en toegang tot persoonsgegevens. Hierbij is het belangrijk om informatie en data op elk gewenst moment transparant en beschikbaar te kunnen maken.

Inzicht geeft controle

Heeft u volledige controle over wie wat wanneer doet – en zou mogen doen?

Met onze Zero ID tracking oplossing heeft u op elk moment inzicht in de huidige status van uw systemen en kunt u eenvoudig zoeken in alle log informatie. Door overzichtelijke rapportages krijgt u inzicht in netwerk gerelateerde gegevens, database systemen, maar ook in bijvoorbeeld failed logins van Administrator accounts of geblokkeerde accounts. Door deze informatie te automatiseren zorgt u ervoor dat de juiste personen de juiste informatie ontvangen, op het juiste moment.

Security Intelligence

Door slim om te gaan met data is onze oplossing in staat om gevaarlijke of ongewenste situaties te detecteren en hiervan een melding te maken. Ook afwijkingen van ‘normaal’ gedrag worden gerapporteerd. U krijgt bijvoorbeeld een melding wanneer er op een bepaald moment veel meer of minder mensen dan normaal ingelogd zijn op uw systeem. Zo beschikt u over actuele, belangrijke informatie en kunt u indien nodig actie ondernemen.

Elimineer risico’s en ben verzekerd van een veilig systeem dankzij onze Zero ID tracking oplossing!

gerelateerde oplossingen

IDENTITY MANAGEMENT

Grip op de digitale identiteit van uw medewerkers

SECURITY

Maximale beveiliging van uw gehele IT omgeving