+31 317 799 843 info@tmdi.nl

Aanpak

Consultancy

 

Laat u adviseren, zodat u de juiste keuzes kunt maken

Of het nu gaat om een migratie naar Office 365 of het implementeren van een identity managementsysteem, de consultants van TMDi adviseren en begeleiden u naar uw doel. Door een duidelijk beeld te scheppen van de kosten, risico’s en het rendement bieden wij u helderheid en overzicht.

Wij vertalen vraagstukken naar oplossingen waardoor uw doelen snel en efficiënt behaald worden. Naast technische begeleiding bieden wij ook projectbegeleiding. Onze projectmanagers hebben ruime ervaring in complexe projecten en werken volgens heldere structuren. Wij zijn pas tevreden als uw doelen behaald zijn.

Wilt u meer weten over onze gestructureerde werkwijze en aanpak? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Implementatie

 

Onze identity & cloud specialisten nemen de leiding in de uitrol

Sinds de oprichting van TMDi in 1999 leveren wij ondersteuning op ondersteunde software. U kunt daarom stellen dat ondersteuning in ons DNA zit. TMDi heeft de nodige ervaring en expertise om u in alle fases van het proces te ondersteunen.

Wij houden van korte lijnen en goede, adequate ondersteuning bij vragen of eventuele problemen. Onze mensen zoeken direct een geschikte specialist en we stoppen niet voordat de oplossing bereikt is. TMDi kan door haar accreditaties terugvallen op ondersteuning van haar leveranciers waardoor wij altijd een passende oplossing kunnen bieden.

Neemt u voor meer informatie over onze ondersteuning en begeleiding contact met ons op.

Beheer

 

Volledige ontzorging in het beheer van uw Office 365 omgeving

Een e-mail migratie is vaak een hoofdpijndossier. Hoe gaan we om met archieven, (gedeelde) agenda’s en taken? Staat uw e-mail op uw eigen servers of reeds in de Cloud? Het verhuizen van e-mail van eigen servers naar een Cloud oplossing is voor veel organisaties een zorg. Vragen die we vaak horen: Is onze data veilig? Kan er een back-up worden gemaakt? Hoe managen wij straks onze gebruikers in de Cloud?

TMDi is gespecialiseerd in e-mail migraties en upgrades. Als Microsoft Silver partner zijn wij de aangewezen partij om uw e-mail naar Office 365 te migreren. Wij inventariseren de huidige omgeving en behoeftes, en zorgen met onze oplossingen voor een eenvoudige en soepele overgang naar de Cloud.

Wilt u meer weten over onze werkwijze, dan informeren wij u graag verder.