+31 317 799 843 info@tmdi.nl

Snelle recovery van data levels

Uw bestanden en gegevens kunnen om allerlei redenen verloren gaan. Data kan beschadigen door een virus, een fout in de hardware of een verkeerde handeling van een personeelslid. Als organisatie wilt u uiteraard snel weer toegang hebben tot uw data en applicaties. Back-up van data is hierbij cruciaal.

Data back-up en recovery

Het terughalen van de data, of een gedeelte daarvan, heet restore of recovery. Door regelmatig back-ups te maken en deze op een veilige plaats te bewaren wordt de kans op een compleet herstel vergroot. Met TMDi Office365 Cloud Back-up bent u verzekerd van een volledige back-up van uw Office 365 data, e-mail, agenda, contactpersonen en bestanden. Hierdoor zijn uw gegevens altijd actueel en is data gemakkelijk en snel terug te vinden.

Zelf data herstellen op bestandniveau

Microsoft voert standaard recovery uit in grote sets aan bestanden. Zo kan het zijn dat een hele site collectie in SharePoint wordt teruggeplaatst waardoor ook de versies van andere collega’s worden teruggezet. TMDi biedt de mogelijkheid om als beheerder per bestand een recovery uit te voeren. Zo voorkomt u dat andere, nieuwere data verloren gaat. Dat geeft extra zekerheid en werkt efficiënter.

Voordelen van onze Cloud Back-up en recovery

  • Altijd een volledige back-up van uw data, die u zelf uit kunt voeren;
  • Efficiënte, incrementele technologie;
  • Ongelimiteerde storage en retentie tot 7 jaar;
  • Draait naar keuze op de Azure omgeving van uzelf of van TMDi;
  • Eenvoudige behandeling van restore versies;
  • Volledige controle over uw data.

gerelateerde oplossingen

BACKUP & RESTORE

Betrouwbare back-up van alle Office 365 data