+31 317 799 843 info@tmdi.nl

Naleving bewaarplicht

Steeds meer organisaties stappen over naar Office 365 en werken volledig in de cloud. Dit bespaart veel technisch beheer en kosten, maar hoe zit het met het bewaren van gegevens? Heb jij voldoende grip op de back-up van uw data?

Bewaarplicht

Of je documenten nu in een archiefkast op kantoor bewaart of in de cloud; de wettelijke bewaartermijn is altijd hetzelfde. De verantwoordelijkheid voor de beschikbaarheid van gegevens ligt bij de organisatie. Het is daarom belangrijk om goed na te denken over de locatie en opslag van je bedrijfsgegevens. De Microsoft Cloud biedt een aantal backup-functies, maar soms wil je als organisatie meer zekerheid en controle.

Controle over jouw data

Met TMDi Office365 Cloud Back-up ben je verzekerd van een regelmatige back-up van je Office 365-data, e-mail, agenda, contactpersonen en bestanden. Hierdoor zijn je gegevens altijd actueel en is data gemakkelijk en snel terug te vinden. Voor een vast bedrag per gebruiker per maand wordt er vier keer per dag een back-up gemaakt van jouw Office 365-omgeving. Door het gebruiksvriendelijke beheerdersscherm kunnen eenvoudig e-mails en bestanden uit de back-up worden teruggehaald en heb je direct inzicht in de status van je back-ups.

Voordelen van onze Cloud Back-up

  • Altijd een volledige back-up van jouw data;
  • Efficiënte, incrementele technologie;
  • Ongelimiteerde storage en retentie tot zeven jaar;
  • Draait naar keuze op de Azure-omgeving van jezelf of die van TMDi;
  • Eenvoudige behandeling van restore versies;
  • Volledige controle over je data.

 

Met TMDi Office365 Cloud Back-up houd je controle op je data en voldoe je eenvoudig aan de wettelijk bewaarplicht.

gerelateerde oplossingen

BACKUP & RESTORE

Betrouwbare back-up van alle Office 365 data