010 798 7000 info@tmdi.nl

Naleving bewaarplicht

Steeds meer organisaties stappen over naar Office 365 en werken volledig in de Cloud. Dit bespaart veel technisch beheer en kosten, maar hoe zit het met het bewaren van gegevens? Heeft u voldoende grip op de back-up van uw data?

Bewaarplicht

Of je documenten nu in een archiefkast op kantoor bewaart of in de Cloud; de wettelijke bewaartermijn is altijd hetzelfde. De verantwoordelijkheid voor de beschikbaarheid van gegevens ligt bij de organisatie. Het is daarom belangrijk om goed na te denken over de locatie en opslag van gegevens. De Microsoft Cloud biedt een aantal back-up functies, maar soms wil je als organisatie meer zekerheid en controle.

Controle over uw data

Met TMDi Office365 Cloud Back-up bent u verzekerd van een regelmatige back-up van uw Office 365 data, e-mail, agenda, contactpersonen en bestanden. Hierdoor zijn uw gegevens altijd actueel en is data gemakkelijk en snel terug te vinden.

Voor een vast bedrag per gebruiker per maand wordt er vier keer per dag een back-up gemaakt van uw Office 365 omgeving. Door het gebruiksvriendelijke beheerdersscherm kunnen eenvoudig e-mails en bestanden uit de back-up worden teruggehaald en u heeft direct inzicht in de status van uw back-ups.

Voordelen van onze Cloud Back-up

  • Altijd een volledige back-up van uw data;
  • Efficiënte, incrementele technologie;
  • Ongelimiteerde storage en retentie tot 7 jaar;
  • Draait naar keuze op de Azure omgeving van uzelf of van TMDi;
  • Eenvoudige behandeling van restore versies;
  • Volledige controle over uw data.

 

Met TMDi Office365 Cloud Back-up houdt u controle op uw data en voldoet u eenvoudig aan de wettelijk bewaarplicht.

gerelateerde oplossingen

BACKUP & RESTORE

Betrouwbare back-up van alle Office 365 data