+31 317 799 843 info@tmdi.nl

Partners

Microsoft

Microsoft heeft als missie en doel om mensen en bedrijven waar ook ter wereld te helpen hun mogelijkheden optimaal te benutten.

Partner status: Silver Partner Messaging & Cloud Productivity

Micro Focus

Micro Focus is een wereldwijd opererend softwarebedrijf. De organisatie heeft 40 jaar ervaring in het leveren en ondersteunen van software oplossingen die klanten helpen sneller te innoveren met minder risico’s.

Door TMDi ondersteunde producten: Novell, NetIQ, Suse, GWAVA

Partner status: Novell Platinum Partner

Kemp

Kemp LoadMaster loadbalancers ondersteunen een breed scala van web en productivity applicaties van alle toonaangevende leveranciers, waaronder Microsoft, VMWare, Oracle en IBM. Daarnaast biedt de LoadMaster ook een hoge beschikbaarheid en traffic acceleration voor custom .NET-applicaties en web services gebouwd op IIS, Apache en andere web-platformen.

Partner status: KEMP Certified Partner

CloudMigrator

CloudMigrator is de beste manier om e-mail, contacten, agenda’s, taken, bestanden en data vanuit elke enterprise bron te migreren naar applicaties in de cloud.

Partner status: CloudMigrator Certified Partner

VMware

VMware is toonaangevend op het gebied van cloud infrastructuur en bedrijfsmobiliteit en versnelt de digitale transformatie van klanten met een softwarematige benadering. Met VMware-oplossingen zijn organisaties mobieler, sneller en bovendien veiliger dankzij cybersecurity. VMware maakt deel uit van de Dell Technologies-groep.

Partner status: VMware Certified Partner

Barracuda

Barracuda networks is een bekende speler in de markt van netwerk beveiliging. Het bedrijf hanteert een “cloud first” benadering voor cyber security en levert een compleet portfolio aan security oplossingen, variërend van cloud backup voor Microsoft 365 omgevingen tot next generation firewalls en VPN oplossingen.

Partner status: Barracuda Authorized Partner