010 798 7000 info@tmdi.nl

Partners

Microsoft

Microsoft heeft als missie en doel om mensen en bedrijven waar ook ter wereld te helpen hun mogelijkheden optimaal te benutten.

Partner status: Silver Partner Messaging & Cloud Productivity

Micro Focus

Micro Focus is een wereldwijd opererend softwarebedrijf. De organisatie heeft 40 jaar ervaring in het leveren en ondersteunen van software oplossingen die klanten helpen sneller te innoveren met minder risico’s.

Door TMDi ondersteunde producten: Novell, NetIQ, Suse, GWAVA

Partner status: Novell Platinum Partner

Kemp

Kemp LoadMaster loadbalancers ondersteunen een breed scala van web en productivity applicaties van alle toonaangevende leveranciers, waaronder Microsoft, VMWare, Oracle en IBM. Daarnaast biedt de LoadMaster ook een hoge beschikbaarheid en traffic acceleration voor custom .NET-applicaties en web services gebouwd op IIS, Apache en andere web-platformen.

Partner status: KEMP Certified Partner

Sophos

Sophos wordt door meer dan 100 miljoen gebruikers vertrouwd en wordt door de industrieanalisten erkend als een uitstekend alternatief voor Symantec en McAfee. Sophos biedt de beste protectie tegen de complexe bedreigingen van vandaag.

Partner status: Sophos Certified Partner

VMware

VMware is toonaangevend op het gebied van cloud infrastructuur en bedrijfsmobiliteit en versnelt de digitale transformatie van klanten met een softwarematige benadering. Met VMware-oplossingen zijn organisaties mobieler, sneller en bovendien veiliger dankzij cybersecurity. VMware maakt deel uit van de Dell Technologies-groep.

Partner status: VMware Certified Partner

Quest

Quest Software staat bekend om de ontwikkeling van innovatieve producten die de prestaties van applicaties, databases en infrastructuur verbeteren. Quest Software helpt meer dan 100.000 klanten over de hele wereld om hun IT-beheer te vereenvoudigen en de kosten hiervan te reduceren.

Partner status: Quest Software Certified Partner

CloudMigrator

CloudMigrator is de beste manier om e-mail, contacten, agenda’s, taken, bestanden en data vanuit elke enterprise bron te migreren naar applicaties in de cloud.

Partner status: CloudMigrator Certified Partner

OneSpan (VASCO)

OneSpan (VASCO) is een van de erkende leiders in de data security markt met twee factor authenticatie, digitale handtekeningen, mobiele applicatie beveiliging en risk management oplossingen. Het bedrijf heeft klanten in de overheid en het bedrijfsleven in meer dan 100 landen wereldwijd.