+31 341 4343 17 info@tmdi.nl

Intranet: portaal voor samenwerken

Een intranet zorgt voor een betere onderlinge samenwerking tussen medewerkers en geeft invulling aan de informatiebehoefte van een organisatie.

Toegankelijkheid

Voor scholen, bedrijven of instellingen die een eenvoudige oplossing willen hebben voor het delen van informatie biedt TMDi een standaard portal die naar uw wens en behoeften ingericht kan worden. Het intranet biedt één centrale plek waar alle applicaties, documenten en bestanden eenvoudig vindbaar zijn. Of medewerkers nu op kantoor zijn of thuis werken, ze hebben altijd de beschikking tot de juiste en meest recente versie.

Maximale beveiliging

Gebruikers hebben alleen toegang tot de bestanden en bibliotheek waar zij lees- en/of schrijfrechten voor hebben. Deze rechtenstructuur kan ingericht worden middels lokale Active Directory groepen of Dynamic groups in Microsoft Azure Active Directory.

Doordat het intranet middels Single Sign on te bereiken is, hoeven gebruikers maar eenmalig in te loggen op de SharePoint portal,  een werkstation of laptop. Tevens is het mogelijk om hier multifactor authenticatie te gebruiken, zodat u verzekerd bent van extra beveiliging.

Zelf het gemak ervaren?

Neem dan contact met ons op. Wij inventariseren uw wensen en behoeften, en komen met een vrijblijvend voorstel dat past bij uw organisatie.

TMDi