+31 317 799 843 info@tmdi.nl

Intranet: portaal voor samenwerken

Eenvoudig (digitaal) communiceren met collega’s? Met Intranet van TMDi beschikken organisaties over een gebruiksvriendelijk platform waarop medewerkers informatie kunnen delen, vinden én samenwerken.

Toegankelijkheid

TMDi biedt een standaard portal voor scholen, bedrijven of instellingen die naar uw wens en behoeften ingericht kan worden. Het intranet biedt één centrale plek waar alle applicaties, documenten en bestanden eenvoudig vindbaar zijn. Of medewerkers nu op kantoor zijn of thuis werken, ze hebben altijd de beschikking tot de juiste en meest recente gegevens.

Maximale beveiliging

Intranet is een veilige locatie voor het delen en gebruiken van informatie. Gebruikers hebben alleen toegang tot de informatie waartoe zij lees- en/of schrijfrechten hebben. Doordat het intranet middels Single Sign on te bereiken is, hoeven gebruikers maar eenmalig in te loggen op de SharePoint portal. Tevens is het mogelijk om hier multifactor authenticatie te gebruiken, zodat u verzekerd bent van extra beveiliging.

Voordelen

De Intranet oplossing van TMDi heeft diverse voordelen:

  • Eén plek voor gebruikers waar ze bestanden, documenten en gegevens overzichtelijk kunnen vinden en bewaren;
  • Altijd en overal toegankelijk;
  • Gebruikersgemak door Single Sign On;
  • Maximale beveiliging door toegangsrechten en de mogelijkheid tot multifactor authenticatie.

Zelf het gemak ervaren?

Neem dan contact met ons op. Wij inventariseren uw wensen en behoeften, en komen met een vrijblijvend voorstel dat past bij uw organisatie.