010 798 7000 info@tmdi.nl

FileCap

Deelt u regelmatig bestanden die persoonsgegevens bevatten met anderen, zowel binnen als buiten de organisatie? Volgens de AVG moet een organisatie dan kunnen aantonen welke verwerkingen worden uitgevoerd en welke beveiligingsmaatregelen zijn genomen. Maar hoe borgt u dit?

Veilige bestandsuitwisseling

Als organisatie wilt u geen risico lopen dat data uitlekt en in verkeerde handen terecht komt. Bij het delen van grote en vertrouwelijke bestanden is het daarom van groot belang om na te gaan welke file transfer-tool u hiervoor inzet. Met FileCap bent u ervan verzekerd dat bestanden alleen voor de gewenste ontvangers beschikbaar zijn. Elk bestand wordt versleuteld op uw eigen server opgeslagen, binnen uw eigen beveiligde netwerk.

Maximale beveiliging van documenten

Het beheerdersportaal van FileCap is eenvoudig in gebruik, snel te configureren en af te stemmen op uw beleids- en veiligheidsvoorwaarden. De server waar FileCap op wordt geïnstalleerd, staat in een veilige demilitarized zone (DMZ) van uw organisatie of van een (Nederlands) datacenter. Die server is toegankelijk via een webportaal, waarop gebruikers eenvoudig bestanden kunnen up- en downloaden. FileCap biedt daarnaast de mogelijkheid om bestanden te beveiligen met een wachtwoord en/of two-factor authenticatie. Via reporting is het mogelijk om alle transfers te volgen, zodat u altijd terug kunt halen wie, wanneer, wat verstuurd heeft.

AVG-ready file transfer tool

Met FileCap bent u verzekerd van een veilige en gebruiksvriendelijke file-transfer-tool. FileCap kent slechts één prijs voor het volledige pakket, inclusief installatie- en implementatie advies, telefonische support en updates.

Neem contact met ons op en ervaar zelf de voordelen!

gerelateerde voordelen