+31 317 799 843 info@tmdi.nl

FileCap

Security

Deel je regelmatig bestanden die persoonsgegevens bevatten met anderen, zowel binnen als buiten de organisatie? Volgens de AVG moet een organisatie dan kunnen aantonen welke verwerkingen worden uitgevoerd en welke beveiligingsmaatregelen er zijn genomen. Maar hoe borg je dit?

Veilige bestandsuitwisseling

Als organisatie wil je geen risico lopen dat data uitlekt en in verkeerde handen terechtkomt. Bij het delen van grote en vertrouwelijke bestanden is het daarom van groot belang om na te gaan welke file transfer-tool je hiervoor inzet. Met FileCap ben je ervan verzekerd dat bestanden alleen voor de gewenste ontvangers beschikbaar zijn. Elk bestand wordt versleuteld op jouw eigen server opgeslagen, in je eigen beveiligde netwerk.

Maximale beveiliging van documenten

Het beheerdersportaal van FileCap is eenvoudig in gebruik, snel te configureren en af te stemmen op jouw beleids- en veiligheidsvoorwaarden. De server waar FileCap op wordt geïnstalleerd, staat in een veilige gedemineraliseerde zone (DMZ) van je organisatie of van een (Nederlands) datacenter. Die server is toegankelijk via een webportaal, waarop gebruikers eenvoudig bestanden kunnen up- en downloaden. FileCap biedt daarnaast de mogelijkheid om bestanden te beveiligen met een wachtwoord en/of two-factor authenticatie. Via reporting is het mogelijk om alle transfers te volgen, zodat je altijd terug kunt halen wie, wanneer, wat verstuurd heeft.

AVG-ready file transfer tool

Met FileCap ben je verzekerd van een veilige en gebruiksvriendelijke file-transfer-tool. FileCap kent één prijs voor het volledige pakket, inclusief installatie- en implementatie advies, telefonische support en updates.

gerelateerde voordelen