+31 317 799 843 info@tmdi.nl

Over TMDi

TMDi is een onafhankelijke, gespecialiseerde ICT dienstverlener. Sinds de oprichting in 1999 levert het bedrijf high-end ICT services en oplossingen aan middelgrote en grote opdrachtgevers in onder andere de zorg, overheid, industrie en het onderwijs. We begeleiden organisaties door het hele proces: van advies, implementatie, tot en met volledige ontzorging in beheer.

Jarenlange ervaring

Onze gecertificeerde medewerkers zijn gespecialiseerd in Identity Management, Office 365, consultancy, migraties, beheer en support en security. De professionals van TMDi hebben jarenlange ervaring in verschillende ICT domeinen en zijn zowel consultant als docent binnen hun vakgebied. Dit garandeert dat wij altijd in staat zijn om de juiste ondersteuning te bieden en u van een passende oplossing te voorzien.

Strategische partnerships

Door strategische partnerships met onder andere Microsoft (Silver Partner) en Micro Focus (Platinum Partner) is TMDi in staat continu voorop te blijven lopen op het gebied van technologische innovatie. Daarnaast implementeren en ondersteunen wij ons eigen product IDentacle (fixed price Identity Management oplossing).

Specialismen

Onze specialismen: Mail migraties, Directory Services, Identity Management, Office 365, Exchange, Identity Tracking, Security, consultancy, support.