+31 317 799 843 info@tmdi.nl

Achter de schermen

Remco Schrijver voelt zich thuis in het development team van TMDi. Samen met John van Cadsand werkt hij onder meer aan de ontwikkeling van iDentacle. Hij stelt zich graag beknopt voor.

“Vanaf mijn kinderjaren ben ik geïnteresseerd in computers. Ik werk parttime bij TMDi. Mijn focus ligt op security en  development. Zo heb ik meegewerkt aan de implementatie van het on-premise Eck-ID. Eck-ID verbindt gebruikers en licenties van digitaal leermateriaal op een veilige manier met elkaar. En dat op basis van zo min mogelijk persoonsgegevens. “

“De reden dat ik parttime werk, is dat ik momenteel een masteropleiding computer science aan de TU Delft volg.  Ik zit in mijn eerste jaar en hoop over anderhalf jaar af te studeren.  Mijn studie is een logisch vervolg op mijn BA-opleiding.  Dat was ook een opleiding computer science and engineering aan de TU Delft.  In de toekomst blijf ik graag ontwikkelaar bij TMDi.  Samen met John zijn wij bezig om zo veel als mogelijk functionaliteiten te standaardiseren, zodat we sneller producten kunnen ontwikkelen. “

“Mijn vriendin studeert ook computer science. Het is niet helemaal dezelfde richting, maar het is leuk om een sparringpartner te hebben, waarmee je samenwoont. Onze studie neemt best veel tijd in beslag. Een dagje zonder studie is dan ook wel prettig. Ik ga dan regelmatig naar de fitness. In mijn vrije tijd ga ik meestal schermen. het is in Nederland niet echt een grote sport, waardoor de competitie en de wedstrijden ook niet echt vaak zijn. Bij TMDi werk ik min of meer achter de schermen; in mijn vrije tijd wat meer ‘voor de schermen’. Schermen is een echte actie en reactie sport, dat compenseert het stilzitten tijdens mijn werk en studie een beetje.”