+31 317 799 843 info@tmdi.nl

Beheer met een gouden randje

Zeker in de laatste jaren zien we dat de digitalisering hele grote stappen heeft gezet. Het beheer van de digitale infrastructuur is daardoor een nog complexere opdracht geworden. Tegelijkertijd is het vinden van IT-specialisten een grote uitdaging, zeker in het onderwijs. TMDi kan vrijwel het hele beheer van u overnemen met onze Gold Level Support, terwijl u de regie blijft houden.

Goed IT-beheer in het onderwijs is – net als in de zorg – essentieel, mede omdat in beide sectoren heel veel persoonlijke en dus gevoelige data verwerkt wordt. Omdat het lastig is om daarvoor het juiste personeel vinden, zien we dat steeds meer organisaties hun IT extern beleggen. Zowel als het gaat om diensten en oplossingen voor Identity Management zoals IDentacle, maar ook om het beheer van overige diensten en omgevingen. Het nadeel hiervan kan zijn dat een organisatie met meerdere partijen werkt, wat kan leiden tot miscommunicatie. U wilt natuurlijk veel liever alles bij één partij beleggen.

Wij het beheer, u de regie

Dat is een van de redenen dat wij naast onze Identity Management oplossingen – met bijbehorende support – ook een volledig support contract bieden voor klanten. Dit noemen wij Gold Level Support. Dit gaat verder dan de standaard support die een klant van een leverancier mag verwachten. Want naast het volledige beheer van onze eigen oplossingen, nemen we ook het beheer van de overige bestaande servers van u over. Denk hierbij aan het beheer van een VM-cluster, uw Active Directory omgeving of uw bestaande Hyper-V servers. Wij monitoren de omgevingen, zorgen dat zij up-to-date zijn met alle security patches en houden actief in de gaten of er een storing is en hoe we mogelijke storingen in de toekomst kunnen voorkomen. Dat doen we op afstand (door middel van een beveiligde verbinding naar uw systemen) en zoveel mogelijk geautomatiseerd, of indien nodig bij u op locatie. Ook plannen we contactmomenten in voor advies en support. We willen namelijk niet alleen reactief zijn, maar juist ook proactief.

Wij nemen het beheer over, maar niet de regie. Die blijft altijd bij de klant. Wij nemen ook geen data over. Het operationele beheer blijft dus altijd bij uzelf. Zo bent u altijd in controle. Wij zorgen ervoor dat alle systemen goed lopen en beveiligd zijn.

Bent u op zoek naar een professionele IT-partner die alles weet van Identity Management en die u volledig kan ontzorgen op het gebied van IT? Dan staat TMDi voor u klaar. Wilt u weten over ons Gold Level Support of onze Identity Management oplossingen, neem dan gerust contact met ons op.