+31 317 799 843 info@tmdi.nl

Afscheid nemen: Wim Timmer

Wim TImmerGeachte klanten, relaties en lezers,

Na meer dan twintig jaar als directeur van TMD informatisering, is het tijd om afscheid te nemen.

In mei aanstaande hoop ik 62 jaar te worden en mijn vrouw en ik hebben besloten dat het een mooie leeftijd is om aan andere dingen te denken en onze tijd hieraan te besteden.

Ik ga geen lange verhaallijn optuigen, maar vanaf december 1999 tot en met mei 2020 zijn wij, samen met de collega’s zeer intensief bezig geweest. Wij hebben mooie dingen in gang kunnen zetten en afronden.

Dit is een on-going proces en dat zal door de collega’s die werkzaam zijn zeker worden voortgezet. Voor mij persoonlijk kan ik stellen dat ik, voor mijn inbreng, een gezond bedrijf achterlaat.

Het ga u goed

Mijn e-mailadres w.timmer@tmdi.nl zal ik zelf nog tot en met mei beheren. Hierna zal het adres nog tijdelijk actief zijn maar beheerd worden door de collega’s. Dit omdat het adres voor velen bekend is. Privé ben ik te bereiken op wim.timmer@gmail.com.

Rest mij niets anders dan van u afscheid te nemen onder dankzegging van de vele opdrachten die ons gegund waren en zijn. De plezierige contacten die ik met u mocht hebben vooraf, tijdens en na de opdrachten waardeer ik zeer. Verreweg de meeste zeer plezierig, maar soms ook wat scherp wat normaal is in een lange samenwerkingsperiode. Bij mij overheerst verreweg de leuke, prettige samenwerking en dat neem ik mee als herinnering.

Het ga u goed.

Met vriendelijke groet,

W. Timmer
Directeur TMD informatisering B.V.