+31 317 799 843 info@tmdi.nl

De kracht van Power BI nu ook voor jou beschikbaar

De kracht van Power BI-oplossingen is bekend. En het tekort aan ontwikkelaars op dit gebied is even zo bekend. TMDi helpt!

Power BI is een tool van Microsoft. Met Power BI is het delen van rapporten en/of dashboards een fluitje van een cent. Met behulp van Power BI kun je verschillende databronnen koppelen met als doel  de kloof tussen data en beslissingen te overbruggen. In een drietrapsraket verzamel je data, analyseer je deze en kom je zodoende tot gerichte en onderbouwde acties. Aan de hand van duidelijke visuals stel je iedereen in staat om snel gegevensgestuurde beslissingen te nemen.

Altijd actueel

In Power BI kun je eenvoudig gegevens importeren uit diverse bronnen, waarna die automatisch worden omgezet in overzichtelijke rapporten en interactieve dashboards. Bedrijfsresultaten zoals omzetcijfers en jaarrekeningen zie je in één oogopslag en dat levert nuttige inzichten op. De visuele rapportages en dashboards worden in Power BI Desktop gemaakt en vervolgens overzet naar Power BI Service. De data wordt automatisch vernieuwd, waardoor gegevens altijd actueel zijn.

Onuitputtelijk

Er zijn meer dan honderd databronnen waarmee Power BI standaard gekoppeld is. En deze allemaal noemen, zullen we je – en onszelf – dan ook besparen. Bekende bronnen zijn bijvoorbeeld Excel, Google Analytics, MailChimp, SalesForce en SAP. Maar wij kunnen ook data uit onze Identity Management-oplossingen iDentacle koppelen.

Nieuwsgierig?

Power BI biedt de ideale samenwerking om snel en effectief die inzichten te realiseren, die nodig zijn om te sturen op doelen en KPI’s voor de toekomst. Voor complexe oplossingen kunnen wij de ontwikkeling van een volledige BI-omgeving op ons nemen. Je eigen organisatie kan zich dan richten op de ontwikkeling van de relevante rapportages, terwijl wij zorgen voor de krachtige en gevalideerde datasources.

Dennis Dirks