+31 317 799 843 info@tmdi.nl

Een goedwerkend identity- & accesmanagementsysteem van TMDi

Er zijn problemen die niet makkelijk zijn maar toch leuk. Leuk om een probleem op te lossen of de uitdaging te overwinnen. Een goed identity- en accesmanagementsysteem maakt werken leuk, maar om een andere reden. Waarom? De kans op fouten wordt een stuk minder en dat betekent minder wijzen naar de foutenmaker en meer collegialiteit.

Kernvoordeel van een slim IAM-systeem is een verbeterde beveiliging door het voorkomen van eenvoudige wachtwoorden. IAM-oplossingen helpen bij het identificeren en beperken van beveiligingsrisico’s. Het biedt een gemeenschappelijk platform voor toegangs- en identiteitsbeheerinformatie.

Wat vaak wordt vergeten, is dat IAM de kans op menselijke fouten verkleint. Fouten die vaak worden ingegeven door saai, repeterend werk, met als gevolg een gebrek aan concentratie. Met een goed IAM-systeem hoeft niet voor iedere toegangsverlening persoonlijke gegevens worden ingeklopt. Ook zijn handmatige imports verledentijd.

Het gevolg van het verminderen van handwerk zorgt ervoor dat je medewerkers eerder aan je bindt, omdat deze belangrijker en intelligenter werk gaan verrichten. En dat komt goed uit in een tijd waar er een schaarste aan personeel op de arbeidsmarkt is. Medewerkers willen immers graag als onmisbaar worden gezien, in plaats van uitwisselbare klopgeiten.

iDentacle is het framework waarbinnen wij identity- & accesmanagement-oplossingen uitwerken. iDentacle is makkelijk in gebruik, vergoot de productiviteitswinst en verlaagd de overall IT-kosten. Hoe? Simpel! Wij komen graag langs voor een heldere demonstratie om te laten zien hoe ook jouw organisatie de volgende verbeterslag kan maken!

Dennis Dirks