+31 317 799 843 info@tmdi.nl

Even voorstellen: John van Cadsand

We zijn erg blij dat we u kunnen melden dat TMDi is uitgebreid met een nieuw lid in het managementteam: John van Cadsand. John zal zich vooral bezig gaan houden met de development kant van TMDi.

John: “Dit is een geweldige kans voor mij. Ik ken TMDi al jaren. Als zelfstandig ondernemer in software development heb ik in het verleden al verschillende opdrachten voor hen gedaan. Na een periode van andere werkzaamheden – waaronder opdrachten voor financiële instellingen – werk nu al enkele jaren op regelmatige basis voor TMDi. Dus toen de kans voorbij kwam om onderdeel te worden van het managementteam, heb ik die met beide handen aangenomen.”

“Ik ga mij vooral richten op de development kant binnen TMDi. Daar liggen nog mooie kansen, zoals meer richting de cloud gaan en hoe we DevOps en agility bij onze klanten nog beter kunnen inzetten. Het uiteindelijke doel is om onze service en onze diensten, en daarmee dus ook de ontwikkeling ervan, naar een nog hoger niveau kunnen brengen. Gelukkig hebben we binnen het managementteam allemaal dezelfde intenties, dus ik verwacht dat onze samenwerking mooie dingen gaat opleveren.”

Met komst van John van Cadsand kunnen wij ervoor zorgen dat we u als klant nog beter kunnen ondersteunen bij de digitalisering van uw organisatie en Identity Management systemen. De fusie met Cadsand Sotware zorgt er namelijk voor dat, los van de aanvulling op ons management team, we 2 FTE meer beschikbaar hebben die we specifiek inzetten voor de development van onze oplossingen dan verleden jaar, bijvoorbeeld voor onze ambities rond cloudoplossingen. Zo kunnen we ontwikkelingen versnellen en nog beter inspelen op maatwerk wensen van onze klanten.