+31 317 799 843 info@tmdi.nl

Google Partner: Wie A zegt moet B zeggen!

In onze vorige blog kon je lezen wat de reden is dat wij eind 2023 Google Partner zijn geworden. Niet dat wij Microsoft loslaten, integendeel! Maar als onze klanten vragen of wij hen kunnen helpen bij de overstap naar het Google-platform, denken wij graag mee. Maar niet alleen denken, ook doen! Want wie A zegt moet ook B zeggen!

Stand van zaken

Na de zomer van 2023 zijn wij begonnen met het opdoen van kennis over de migratie van het Microsoft- naar het Google-platform. Google biedt daarvoor de nodige tools en de ondersteuning voor haar Google Partners. Dat proces is afgerond.

Voor het onboarden hebben we inmiddels een aparte versie van iDentacle ontwikkeld die het onboardingsproces kan uitvoeren zoals wij dat gewend zijn te doen in een Microsoftomgeving.

Maar onze dienstverlening gaat verder dan migreren en onboarden. Als Google Partner kunnen wij tegen gunstige tarieven Google hardware aanbieden. Ook bestaat de mogelijkheid om via TMDi licenties af te sluiten voor betaalde versies van Google, zoals Google for Education. Uiteraard kunnen wij daarnaast helpen met het maken van geautomatiseerde handtekeningen voor e-mail, het zorgen voor een veilige backup-omgeving enzovoort.

Wil je meer weten over Google for Education of andere Google-producten? Laat het ons weten. Je kunt ook een vrijblijvende afspraak met ons maken als je een overgang wilt maken naar het Google-platform en je nog vragen hebt over wat daar allemaal bij komt kijken.

Rutger van Minnen