+31 317 799 843 info@tmdi.nl

Hoe iDentacle elke workflow een boost kan geven

In de wereld waar efficiëntie en automatisering hand in hand gaan, komt iDentacle als een gamechanger voor bedrijven en scholen. iDentacle kan workflows automatiseren die impact kunnen hebben op de efficiëntie binnen je organisaties. Want, stel je voor, er komt een nieuwe medewerker en er moet van alles geregeld worden: van het aanvragen van een laptop tot het toewijzen van de benodigde applicaties en het aanmaken van je gebruikersaccount. Normaal gesproken zijn dit tijdrovende processen, waar verschillende afdelingen bij betrokken zijn. iDentacle kan dit veranderen.

Automatisering op zijn best

Het hart van iDentacle’s kracht ligt in het vermogen om direct actie te ondernemen op basis van informatie die wordt aangeleverd vanuit het HR-systeem. Met slechts een vinkje kan iDentacle een reeks workflows automatiseren – van het aanvragen van een telefoon tot het instellen van je toegang tot bedrijfsapplicaties. Dit bespaart niet alleen kostbare tijd voor HR-medewerkers maar zorgt ook voor een soepelere onboarding ervaring voor nieuwe medewerkers. Wat iDentacle onderscheidt, is de mogelijkheid om naadloos te integreren met bestaande workflowsystemen, waardoor het een toegevoegde waarde wordt voor elke organisatie. Of het nu gaat om het automatisch informeren van leveranciers of het koppelen van een telefoonnummer aan Teams, iDentacle handelt het af en zorgt ervoor dat elk onderdeel van de workflow efficiënt wordt uitgevoerd en teruggekoppeld naar het HR-systeem.

Flexibiliteit voor elke organisatie

Het mooie van iDentacle is dat het zich niet alleen beperkt tot het integreren met bestaande systemen van klanten; het biedt ook de mogelijkheid om een op maat gemaakte combinatie van iDentacle en een workflow systeem te leveren. Dit biedt een ongekende flexibiliteit voor organisaties die hun processen willen optimaliseren.

Ben je nieuwsgierig hoe iDentacle in de praktijk werkt en welke voordelen het jouw organisatie kan bieden? Het team van iDentacle staat klaar om je te begeleiden door onze innovatieve oplossingen en te laten zien hoe je workflowsysteem een boost kan krijgen.

Rutger van Minnen