+31 317 799 843 info@tmdi.nl

Luuk Walraven: handig dat meerdere mensen van TMDi kennis van Azure hebben

Hij is een van de softwareontwikkelaars van TMDi. Samen met John werkt hij onder andere aan het paradepaardje iDentacle. In deze blog stelt Luuk Walraven zich graag even beknopt voor.

Mijn kennis en ervaring heb ik deels via opleidingen en deels in de praktijk geleerd. De opleiding tot software ontwikkelaar heb ik op MBO niveau-4 gedaan. In 2016 ben ik afgestudeerd. Daarna heb ik bij verschillende IT-bedrijven mijn ervaring als software ontwikkelaar opgedaan. Ik heb mijn profiel later op een netwerk gezet waar je je werk kan aanbieden, op die manier ben ik in contact gekomen met TMDi. Ik werk meestal op onze vestiging in Wageningen. Maar soms doe ik mijn werk vanuit huis. Dat kan tegenwoordig zonder problemen. Het ontwikkelen van software is een heel interessant proces.

Ondersteuning

Mijn werkzaamheden bestaan vooral uit het ondersteunen van John in het ontwikkelproces van onze software. Ik neem gedeeltes van het schrijven van scripts over om John te ontlasten. We kunnen het werk wat we doen goed onderling uitwisselen, zodat we consequent aan de verdere ontwikkeling van onze software kunnen werken. Het is ook mooi dat we allebei goed op de hoogte zijn van alle ins en outs zodat we onderling uitwisselbaar zijn.

Toekomst

Op dit moment volg ik toevallig geen opleiding. Ik wil in de nabije toekomst wel een (interne) opleiding volgen om meer kennis te krijgen van Microsoft Azure. Gezien het belang van Azure als state of the art platform is het handig dat meerdere mensen van TMDi kennis van Azure hebben.Ik werk nu nog vrijwel alleen intern maar ik vind het wel leuk om in de toekomst ook op locatie bij de klant te kunnen werken.

Luuk is vrijgezel en woont al enige tijd zelfstandig in Arnhem. “In mijn vrije tijd ga ik graag naar muziekconcerten. Ook al heb ik een brede muzikale smaak, mijn voorkeur gaat uit naar metal en rockmuziek. Zo luister ik best wel veel naar Iron maden. In de toekomst wil ik graag gaan reizen en wat meer van de wereld zien”, eindigt Luuk ten slotte.