+31 317 799 843 info@tmdi.nl

“Van A naar B zonder tijdverlies”

John van Cadsand is getrouwd met Sofie en heeft twee kinderen (6 en 10 jaar oud). John is sportief ingesteld. Hij houdt van tennissen en skiën. Als een van de drie compagnons en directieleden van TMDi, is John verantwoordelijk voor alles wat met software te maken heeft. Hij zet graag z’n tanden in de ontwikkeling van nieuwe producten die het gebruik alleen maar makkelijker maken. “Iets dat nog niet kon mogelijk maken geeft een grote kick!”.

“Ik ben opgegroeid op de boerderij van mijn ouders. Mijn passie ligt al vanaf jonge leeftijd bij programmeren, toen nog in DOS en GW-Basic. Na mijn hbo-opleiding aan de Hogeschool Utrecht heb ik als freelancer gewerkt bij verschillende multinationals, maar ook kleinere bedrijven waaronder TMDi. Hierbij heb ik vooral ‘agile’ projecten gedaan. Als software architect zorg ik ervoor dat er een goede architectuur voor development is.”

“Bij TMDi zet ik mij in voor ons paradepaardje iDentacle. In eerste instantie met het uitbreiden van de on-premise functionaliteiten en tegelijkertijd met het omzetten van iDentacle naar de cloud. In de nabije toekomst gaan wij iDentacle ook aanbieden als een SaaS-oplossing voor onder andere scholen en zorginstellingen. Het idee van iDentacle blijft hetzelfde. Ik programmeer in feite voor zowel on-premise als in de cloud, waardoor onze software altijd toekomstbestendig is, maar cloud-first is het uitgangspunt. Ik ga ervan uit dat TMDi-klanten nog dit jaar een lightversie van een cloud-native iDentacle hebben draaien.”

“Het mooiste vind ik het, dat wat ik vooraf heb uitgedacht, in de praktijk ook werkt. Bij voorkeur zo snel als mogelijk, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Als het aan mij ligt, rijd ik wat dat betreft ook iedere dag op mijn all-road motor naar kantoor. Snel op mijn eindbestemming, zonder files en zonder iedere dag naar een parkeerplek te zoeken. Zo houd ik ook de meeste tijd over voor mijn passie: software ontwikkelen.”