+31 317 799 843 info@tmdi.nl

Verhuizen een stuk eenvoudiger als je in de Cloud werkt

Bij een verhuizing komt veel kijken. Dus toen wij het plan hadden gemaakt om naar een nieuw onderkomen te gaan en gingen kijken wat de verhuizing nu allemaal inhield, waren we eigenlijk positief verrast. Dankzij de Cloud hebben we veel minder werk.

Zoals we al in een vorig blog vertelden, opereert TMDi voor het grootste gedeelte in de cloud. Dat betekent dat we op onze huidige locatie nog maar weinig hardware hebben staan. De voordelen van in de cloud werken, zijn natuurlijk al bekend. Maar pas als je ergens tegenaan loopt, ontdek je soms nog meer voordelen. Zo ook nu. Want omdat we zoveel in de cloud doen, hoeven dus bijna niets meer te verhuizen.

Eigenlijk hoeven we alleen maar onze werkplekken op te pakken, naar het nieuwe kantoor brengen, het internet aansluiten en we kunnen aan de slag. De cloud verhuist vanzelf mee, daar hoeven we niets aan te doen. Dat maakt een verhuizing een stuk eenvoudiger. De grootste uitdaging waar we nu voor staan, is ervoor te zorgen dat we onze telefoonnummers kunnen behouden. Dat is een uitdaging omdat we naar een andere gemeente verhuizen.

Het is niet het belangrijkste argument om in de cloud te gaan werken, maar het is wel een bijkomend voordeel ervan: verhuizen wordt een stuk eenvoudiger. Want je hoeft geen volledige ICT-infrastructuur te verplaatsen. Simpel zorgen dat het internet werkt en je kunt door. Zelfs tijdens een verhuizing kun je nog steeds je netwerkomgeving op.

Wageningen

Zoals gezegd, gaan wij verhuizen. Per 22 april verruilen we ons kantoor in Harderwijk voor een nieuw onderkomen in Wageningen. Daar hebben we een mooie locatie gevonden die beter bij ons past. Ons kantoor in Vlaardingen blijft gewoon. En uiteraard blijven we gewoon bereikbaar voor vragen, ook tijdens de verhuizing. Want de cloud verhuist vanzelf mee!

Kijk op onze contactpagina voor het adres van ons nieuwe kantoor. We nodigen je graag – corona-proof – uit.