+31 317 799 843 info@tmdi.nl

Ons jaar omschrijven? Het was aanpassen

Zo aan het eind van het jaar leek het ons een goed idee om eens terug te kijken op dit jaar. Het was een jaar van aanpassen voor ons. Aan de omstandigheden en aan een nieuwe visie. Een visie we de komende jaren doortrekken en wat ons betreft mooie dingen gaat opleveren.

Laten we gelijk één ding vooropstellen; we waren in 2021 zeker niet het enige bedrijf dat zich moest aanpassen aan de omstandigheden. En wellicht hebben we het geluk dat online werken en in de cloud werken voor ons tweede natuur is. Maar we hebben ons wel degelijk moeten aanpassen aan die omstandigheden. Daarnaast hebben we ook intern de nodige aanpassingen gedaan. En die waren wellicht nog spannender.

Omstandigheden

Als we terugkijken op het aanpassen naar de omstandigheden, dan heeft TMDi dat in onze ogen goed kunnen doen. Al vrij snel hebben we besloten om ons kantoor te ‘sluiten’ en alle medewerkers zo veel mogelijk thuis te laten werken. Zoveel mogelijk, want soms wat het toch noodzakelijk om even één-op-één met elkaar te praten of aan een project te werken. Maar dat was altijd met afstand en de regels volgend. Medewerkers hadden over het algemeen niet te veel moeite met het thuiswerken. Net als overal, was het voor de één makkelijker dan de ander. Maar we hebben dat altijd goed in de gaten gehouden en doen dat nog steeds. We blijven met elkaar praten, ook al is dat digitaal.

En dat doen we ook met onze klanten. Natuurlijk is het veel handiger als je bij een klant op kantoor kan zitten en als er wat is, even naar de betreffende persoon kan lopen om iets te vragen. Daarom hebben we ervoor gekozen om dat digitaal zoveel mogelijk door te zetten. Niet een x aantal contactmomenten maar als er iets is, gewoon de persoon bellen of kijken of een videocall mogelijk is. Klanten waarderen dat enorm.

Nieuwe visie

Naast deze noodzakelijke aanpassingen, hebben we ook onze visie aangepast. We hebben een aantal rollen veranderd en met het aantrekken van John van Cadsand en zijn kennis van development, hebben we de keuze kunnen maken om ons nog meer te gaan richten op de ontwikkeling van ons Identity Management oplossingen. Daardoor kunnen we strakkere keuzes maken in de projecten en ons nog meer focussen. Dat is ook wel spannend, want daardoor lijkt het soms alsof we tijd ‘over’ hebben. Maar die tijd zetten we in om de ontwikkeling van onder meer IDentacle en Cloud First nog verder te brengen. Dat heeft al geresulteerd in nieuwe dashboards binnen IDentacle en een verbetering van ons  e-portaal. Maar we werken aan nog meer verbeteringen waaronder een cloudoplossing voor ECKID, waar we in de komende blogs meer over zullen vertellen.

Vooruit kijken

Zoals gezegd, is de vernieuwde visie die TMDi heeft uitgestippeld voor de lange termijn. Dat betekent dat als we vooruitkijken – wat aan het eind van het jaar altijd mag – dat in de komende tijd er nog veel mooie projecten op stapel staan. Zowel bij onze klanten, als binnen TMDi zelf. En natuurlijk houden wij iedereen daarvan op de hoogte. Blijf dus vooral onze blogs volgen. Bent u op zoek naar een cloud-first oplossing voor Identity Management? Neem dan gerust contact met ons op.